Karoliina Poiksalo-Sävilahti

karoliina.poiksal(a)gmail.com
Pirkkala, Finland

Kouluttaja
ICT & Media + Peliala

Taitotalo, Helsinki

© Karoliina Poiksalo-Sävilahti
All rights reserved.

Lupaukseni

Moni osaa tehdä kaikenlaista ja itsekin väitän aika montaa asiaa osaavani tehdä. Itse pystyn selittämään osaamistani sillä, että haluan oppia ja ymmärtää. Uskon, että mitä enemmän minulla on tietoa, sitä paremmin osaan sitä soveltaa. Siksi kokeilen kaikkea ja opettelen erilaisia toimintatapoja. Osaamiseni ja taitoni ovat luoneet kokonaisuuksia, joita osaan toteuttaa. Tässä siis lupaukseni omasta työotteestani ja työtavoistani:

1. ASIAKASPALVELUNI ON MOITTEETONTA JA KUNNIOITAN TIIMITOVEREITANI

Asiakas on tärkeä, mutta yritys on historiaa ilman hyvää työyhteisöä. Hyvän tiimihengen eteen ja asiakkaan tyytyväisyyteen panostan toiminnallani, aitoudellani sekä positiivisuudellani. Pieni hymynkare tuskin haittaa tässäkään.

2. PIDÄN TAVOITTEET AINA MIELESSÄ JA TOIMIN NE SAAVUTTAAKSENI

Kaiken yrityksen toiminnan pitäisi mennä liiketoiminnan kirjattua tavoitetta kohti. Markkinointitoimenpiteet pitää suunnitella sen mukaan mitä strategisesti haluaa saavuttaa, ei enempää tai vähempää. Jos prioriteettina on tavaran tai palvelun myynti, eikä asiakkaan ongelman ratkaisu, se näkyy kyllä.

3. KÄYTÄN SOSIAALISEN MEDIAN VÄLINEITÄ MARKKINOINTIVÄLINEINÄ TEHOKKAASTI JA OIKEIN

Käytän somen tarjoamia markkinointikeinoja parantaaksesi asiakkaan sitouttamista yritykseen. Brändiarvo on kaikki kaikessa ja onni on, että brändin rakentaminen on vahvuuksiani. Somen käyttäminen ei ole pelkkiä tykkäyksiä ja nättejä kuvia, vaan tavoittelee sitouttamista ja rivejä CRM-järjestelmään. Brändiin kuuluu kuitenkin tyylikäs ulkoasu ja hyvin tehdyt kuvat, ja minulla on silmää molempiin.

4. OLEN JÄRJESTELMÄLLINEN

Mitä tahansa teenkin, teen se systemaattisesti ja tavoitehakuisesti. Markkinointia voi tehdä ilman myyntiä, mutta myyntiä ei voi tehdä ilman markkinointia. Järjestelmällisyyden avulla on helppoa pitää kaikki langat käsissä ja kehittää uutta. Kenellä on aikaa laukoa umpimähkään nykypäivänä?

5. ANALYSOIN STRATEGISESTI TOIMINTAA JA MUOKKAAN SITÄ TARPEEN MUKAAN

Strategia on luotu ja toimintatapoja on otettu käyttöön. Tietyt toimintatavat kestävät vain aikansa, joten strategiaa pitää säännöllisesti tarkastella ja muuttaa. Tähän käytetään mm. analysoivia työkaluja sekä seurantaa. Taidot näiden käyttöön ovat karttunneet työelämäni aikana hyvinkin monipuolisesti, joten analysoinnin arvo näkyy kyllä taloudellisesti.

 

***

 

Kuka tää tyyppi on?

Olen valmistunut 2010 Tampereen ammattikorkeakoulusta markkinointiin sekä projektinjohtamiseen suuntautuneena. Olen lisäksi suorittanut kasvatustieteen opinnot Tampereen yliopistossa vuonna 2013. Tällä hetkellä opiskelen ammatilliseksi opettajaksi toteuttaakseni haaveeni muiden kouluttamisesta. Olen suorittanut Projektijohtamisen IPMA D -sertifikaatin, joka itsessään kertoo järjestelmällisestä sekä yksityiskohtaisesta otteesta. Minulla on erinomaiset IT- taidot sekä hyvät kuvankäsittely- ja julkaisuohjelmien käyttötaidot, joita hion säännöllisesti kouluttautumalla.

Minulla on valmistumiseni jälkeen yli 10 vuoden kokemus markkinoinnin ja viestinnän parissa sekä usean vuoden työkokemus markkinoinnin johtamisesta, joten voin huoletta kutsua itseäni jo timantinkovaksi markkinointikonkariksi. Työtehtäviini on kuulunut mm. yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä kokonaisvaltaisen markkinoinnin toteutus ja hallinta. Olen suunnitellut ja toteuttanut yritysten täydellistä markkinointiviestintää mm. some suuressa osassa sekä ollut vastuussa yritysryhmän markkinointisuunnitelmien tuottamisesta ja hallinnasta. Olen markkinointi- ja myyntipainoisissa töissäni toiminut myös koordinaattorina vastuullani koulutusten koordinointi, uuden henkilöstön perehdyttäminen sekä monipuoliset toimistotyöt. Olen ollut myös osana kehittämässä kymmenien PK-yritysten kokonaisvaltaista liiketoiminnan suunnittelua. Lisäksi olen toteuttanut useita kotisivuja mm. Joomla!-julkaisujärjestelmää ja WordPressiä käyttämällä. Koodin lukeminen ja tyylin muokkaaminenkaan ei ole minulle vierasta. Tuntuukin, että kaikkea on tullut tehtyä ja ennen kaikkea, olen nauttinut siitä.

Olen erittäin ulospäinsuuntautunut ja osaan puhua oikein niin asiakkaalle kuin tiimitovereilleni. Minulle oikeanlainen viestintä osapuolien välillä on sydämenasia ja siitä on huouttava kunnioitus toisen työtä tai mielipidettä kohtaan. Minulle on myös tärkeää asioiden loppuun saattaminen ketterästi sekä yksityiskohtaisesti laadusta tinkimättä. Olen erittäin aktiivinen messutyöntekijä, ja erinäisille messuille osallistuminen ja niiden organisointi on ollut täysin osaamiseni ytimessä ja kaiken lisäksi, nautin siitä todella. Intohimoni on kehittää yrityksen toimintaa ja pyrkiä aina parempaan. Lisäksi kehitän itseäni säännöllisesti. Markkinointi on minulle intohimo, ei pelkkä työ.

 

Thanks for downloading!

Top