Karoliina Poiksalo-Sävilahti

karoliina.poiksalo(a)gmail.com
Pirkkala, Finland

Kouluttaja | Konsulttikouluttaja
ICT & Media + Peliala

© Karoliina Poiksalo-Sävilahti
All rights reserved.

Lupaukseni

Minulla on ollut kunnia toimia monenlaisissa rooleissa mm. IT-alalla niin itse kädet saven laittaen kuin muita kouluttaen. Itse pystyn selittämään osaamistani sillä, että haluan oppia ja ymmärtää. Uskon, että mitä enemmän minulla on tietoa, sitä paremmin osaan sitä soveltaa. Siksi kokeilen kaikkea ja opettelen erilaisia toimintatapoja. Osaamiseni ja taitoni ovat luoneet kokonaisuuksia, joita osaan toteuttaa. Tässä siis lupaukseni omasta työotteestani ja työtavoistani:

1. ASIAKASPALVELUNI ON MOITTEETONTA JA KUNNIOITAN TIIMITOVEREITANI

Asiakas on tärkeä, mutta yritys on historiaa ilman hyvää työyhteisöä. Hyvän tiimihengen eteen ja asiakkaan tyytyväisyyteen panostan toiminnallani, aitoudellani sekä positiivisuudellani. Pieni hymynkare tuskin haittaa tässäkään.

2. PIDÄN TAVOITTEET AINA MIELESSÄ JA TOIMIN NE SAAVUTTAAKSENI

Kaiken yrityksen toiminnan pitäisi mennä liiketoiminnan kirjattua tavoitetta kohti. Markkinointitoimenpiteet pitää suunnitella sen mukaan mitä strategisesti haluaa saavuttaa, ei enempää tai vähempää. Jos prioriteettina on tavaran tai palvelun myynti, eikä asiakkaan ongelman ratkaisu, se näkyy kyllä.

3. KÄYTÄN SOSIAALISEN MEDIAN VÄLINEITÄ MARKKINOINTIVÄLINEINÄ TEHOKKAASTI JA OIKEIN

Käytän somen tarjoamia markkinointikeinoja parantaaksesi asiakkaan sitouttamista yritykseen. Brändiarvo on kaikki kaikessa ja onni on, että brändin rakentaminen on vahvuuksiani. Somen käyttäminen ei ole pelkkiä tykkäyksiä ja nättejä kuvia, vaan tavoittelee sitouttamista ja rivejä CRM-järjestelmään ja laskutukseen. Brändiin kuuluu kuitenkin tyylikäs ulkoasu ja hyvin tehdyt kuvat, ja minulla on silmää molempiin.

4. OLEN JÄRJESTELMÄLLINEN

Mitä tahansa teenkin, teen se systemaattisesti ja tavoitehakuisesti. Laadusta en tingi.  Markkinointia voi tehdä ilman myyntiä, mutta myyntiä ei voi tehdä ilman markkinointia. Järjestelmällisyyden avulla on helppoa pitää kaikki langat käsissä ja kehittää uutta. Kenellä on aikaa laukoa umpimähkään nykypäivänä?

5. ANALYSOIN STRATEGISESTI TOIMINTAA JA MUOKKAAN SITÄ TARPEEN MUKAAN

Strategia on luotu ja toimintatapoja on otettu käyttöön. Tietyt toimintatavat kestävät vain aikansa, joten strategiaa pitää säännöllisesti tarkastella ja muuttaa. Tähän käytetään mm. analysoivia työkaluja sekä seurantaa. Taidot näiden käyttöön ovat karttunneet työelämäni aikana hyvinkin monipuolisesti, joten analysoinnin arvo näkyy kyllä taloudellisesti.

***

Kuka tää tyyppi on?

Olen energinen osaamisen ammattilainen, jonka prioriteeetit ovat asiakaslähtöisyydessä ja ratkaisukeskeisyydessä. Minun kanssani löydät ratkaisun itse, kunhan vähän nostetaan tavoitteita ja strategioita pöydälle. Autan myös mielelläni tavoitteidesi saavuttamisessa työntekijänä tai kollegana. Olen suorittanut MBA-tutkinnon Tampereen koulutusyhteisöstä, keskiarvolla 4,9/5. Koulutus on kehittänyt minua kohti strategisempaa johtonäkökulmaa ja kokonaisuuksien hallitsemista. Olen lisäksi suorittanut kasvatustieteen opinnot Tampereen yliopistossa vuonna 2013. Vuonna 2020 pätevöidyin ammatilliseksi opettajaksi ja pääsin ennen valmistumista nykyiseen ammatinvalintaani omatoimisena kouluttajana ja mentorina. Vuonna 2010 valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulusta markkinointiin sekä projektinjohtamiseen suuntautuneena. Olen suorittanut Projektijohtamisen IPMA D -sertifikaatin, joka itsessään kertoo järjestelmällisestä sekä yksityiskohtaisesta otteesta. Minulla on erinomaiset IT- taidot sekä hyvät kuvankäsittely- ja julkaisuohjelmien käyttötaidot, joita hion säännöllisesti kouluttautumalla.

Minulla on valmistumiseni jälkeen lähes 15 vuoden kokemus markkinoinnin ja viestinnän parissa sekä usean vuoden työkokemus markkinoinnin johtamisesta, joten voin huoletta kutsua itseäni timantinkovaksi markkinointikonkariksi. Taustani on tehnyt minusta osaavan kouluttajan, vaikka oppiminen jatkuu aiheessa läpi elämän. Ennen kouluttajaksi siirtymistä työtehtäviini on kuulunut mm. yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä kokonaisvaltaisen markkinoinnin toteutus ja hallinta. Olen suunnitellut ja toteuttanut yritysten täydellistä markkinointiviestintää mm. some suuressa osassa sekä ollut vastuussa yritysryhmän markkinointisuunnitelmien tuottamisesta ja hallinnasta. Olen markkinointi- ja myyntipainoisissa töissäni toiminut myös koordinaattorina vastuullani koulutusten koordinointi, uuden henkilöstön perehdyttäminen sekä monipuoliset toimistotyöt. Olen ollut myös osana kehittämässä satojen yrittäjien ja liikkeenharjoittajien strategiaa ja liiketoimintaa. Olen tekijä ja käteni löytyvätkin usein sieltä savesta. Olen suunnitellut ja toteuttanut useita kotisivuja mm. Joomla!-julkaisujärjestelmää ja WordPressiä käyttämällä. Koodin lukeminen ja tyylin muokkaaminenkaan ei ole minulle vierasta. Olen taitava sisällöntekijä niin tekstissä kuin AV-tuotannossa, promptaamista unohtamatta.

Olen erittäin ulospäinsuuntautunut ja intuitiivinen. Asiakkaani ja kollegani pitävät minusta positiivisuuteni ja aikaansaamiseni vuoksi. Minulle oikeanlainen viestintä osapuolien välillä on sydämenasia ja siitä on huouttava kunnioitus toisen työtä tai mielipidettä kohtaan. Minulle on myös tärkeää asioiden loppuun saattaminen ketterästi sekä yksityiskohtaisesti laadusta tinkimättä. Intohimoni on kehittää yrityksen toimintaa ja pyrkiä aina parempaan.

Etsin tällä hetkellä uusia mahdollisuuksia koulutusalalla ja/tai liiketoiminnan kehittämisen ja markkinoinnin parissa. Jutellaan mahdollisuuksistamme, miten voidaan saavuttaa yhdessä tavoitteita.

Thanks for downloading!

Top